Boknings och köpvillkor hos LSK

Boknings- och köpvillkor för kurs hos LSK för sim- och vattenverksamhet över 400 kr.

Anmälan gör du via hemsidan. När du gjort din anmälan får du ett mejl direkt till den mejladress du angav vid bokningstillfället. Saknar du mejlet, kontakta  eller  innan du gör en ny beställning.

När du har fått ditt mejl är du välkommen till din bokade kurs. Läs gärna på lite om din kurs på hemsidan!

Anmälan är bindande

Bokningen är bindande men du har 14 dagars ångerrätt. Detta gäller från och med det datum bokningen görs. Närmare kursstart än 14 dagar eller om kursen pågår är anmälan bindande med full betalningsskyldighet.

LSK friskriver sig all återbetalningsskyldighet gällande omständigheter som LSK inte själva kan råda över. 

Betalning

Du kommer inom cirka en vecka efter din bokning få en faktura till den mejladress du angav vid bokningstillfället. Betalningsvillkoret är 30 dagar. Om du inte har fått din faktura inom fem arbetsdagar, vänligen kontakta oss på, info@lerbergetssimklubb.se. Om inte fakturan är betald på förfallodatum, tillkommer en avgift på 60 kr. 

Medlemsavgift

I priset för barnets kurs ingår det en medlemsavgift. Avgiften är 50 kr/termin. 

Uppsägning

Om ni inte har sagt upp er plats skriftligen via mejl inom den eventuella uppsägningstiden (14 dagars ångerrätt från anmälningsdatumet) är du  betalningsskyldig för kursen. Närmare kursstart än 14 dagar eller om kursen pågår så är anmälan bindande och kan inte sägas upp utan att betala full avgift. Bekräftelse på uppsägningen via mejl från LSK, krävs för att uppsägningen ska gälla.

Om du på grund av sjukdom inte har möjlighet att fullfölja kursen och styrker detta med ett läkarintyg erbjuds du nya lektioner som då kan utnyttjas vid senare kursstart.

Om det av någon anledning godkänns en sen avbokning av LSK tas en administrativ avgift på 250:- ut.

Viktig information

All Information, även av brådskande karaktär sker via sms och/eller mejl. 070-834 25 60 / nfo@lerbergetssimklubb.se

Vi har bra vattenkvalite i bassängerna och den är vi rädda om! Duscha utan badkläder innan bad! Små bebisar behöver inte duscha innan badet, bär in dem i bilstol om ni har möjlighet till det, och klä av dem till badkläder inne i simhallen, och efter badet klär ni på dem direkt, ger dem lite mat och de sover gott ett tag! Tvätta av dem hemma i lugn och ro sedan.